28 dic. 2011

felices saltos por los aires


¡Juguemos!

taller a la Biblioteca de València

Saps què és un Animalhome? I un Animajecte? Saps qui és el Senyor Larsen? L'has vist alguna vegada? series capaç d'imaginar-te'l?

En aquest taller d'il·lustració, no només aprendrem què és un bestiari i què són els Animalhomes i els Animajectes, sinó que també en crearem un totalment nou, li farem un retrat i li posarem nom.

A més a més, farem un dibuix entre tots del Senyor Larsen tal i com ens imaginem que aquest puga ser... tindrà ales de periquito i mans de forqueta?... boca d'ós formiguer i orelles de trompeta?.... o potser nas de mosquit i panxa de televisió?

VINGUEU EL DIA 4 DE GENER A LES 18:00 A LA BIBLITECA DE VALÈNCIA (C/ HOSPITAL, 13) I DESCOBRIU-HO AMB ELS VOSTRES PROPIS ULLS.

I no us perdeu la resta d'actes de la programació: rondalles nadalenques amb el Tio Vicent el dia 30 de desembre, poesia "A lo bestia" amb Mar Benegas de República Kukudrulu el dia 2 de gener i titelles amb ContArte el dia 3.

5 dic. 2011

la Moixameta II


Segona entrega de la Moixameta: el magazine de les veritats a mitges i les mitges mentides, concebida a sis mans pels autèntics moixameros i per mi i publicada al número 3 de La Pelitrúmpeli.

La Moixameta és un suplement de la revista La Pelitrúmpeli, que podeu trobar cada tres mesos a les millors llibreries del País Valencià.

Podeu subscriure-vos (feu el favor, vosaltres que teniu fills, nebots, amics o veïns, que sense subscriptors la revista no passarà de l'any i mig de vida) enviant un missatge a subscripcions@lapelitrumpeli.com

No us la perdeu!